Zomer Zeilweekend Terschelling

vrijdag 19 juli 20:00 - zondag 21 juli 16:00 2024

Ben je op zoek naar een origineel weekend weg naar Terschelling? Het Zomer Zeilweekend Terschelling biedt een combinatie van actief meezeilen op de Waddenzee en heerlijk genieten van het mooie Terschelling.
Door vertrek uit het centraal aan de Waddenzee gelegen Harlingen, en de goede zeileigenschappen van de Rode Swan,  is Terschelling binnen enkele uren te bezeilen. Zo blijft er nog alle tijd over om het eiland te ontdekken.
 
 Ben jij een solo reiziger, gezin of  zoek je een speciaal uitje met je beste vriendin? Voor iedereen is plek aan boord van de Rode Swan.
 
Het schip heeft plek voor 32 personen, maar voor dit arrangement bieden we maximaal 20  bedden aan, verdeeld over 10 hutten. Zo blijft het persoonlijk en heeft iedereen meer ruimte en comfort. Ook worden soloreizigers in principe in een eigen hut ingedeeld.
 
Ben jij op zoek naar zo’n heerlijk weekend weg in eigen land ? We vertellen je graag in detail hoe het weekend eruit ziet. 

Programma

Vrijdag

 • 20:00 aan boord in Harlingen, ontvangst met thee en koffie
 • Welkomstwoord en uitleg over het reilen en zeilen aan boord onder het genot van borrelhapjes.
Zaterdag
 • ‘s ochtends:  introductie over het varen op de Rode Swan met veel aandacht voor veiligheid. Vervolgens zeilen we naar Terschelling. Iedereen mag helpen met de zeilen hijsen onder begeleiding van de profesionele bemanning. De vaartijd bedraagt ongeveer 4 uur.
 • ‘s Middags  is er gelegenheid om te wandelen, fietsen of heerlijk door het pitoreske West- Terschelling te struinen of gewoon lekker te luieren in een hangmat of Fatboy aan dek
 • Vanaf een uur of 5 zijn er mediteraanse borrelhapjes
 • ‘s Avonds: geniet van een mooi gedekte tafel en een vers bereid drie gangen diner aan boord. Liever uit eten?  Laat je inspireren door onze restaurant tips  ( korting op je reisbedrag)
 
Zondag
 • Zondagochtend. Geniet van een wandeling op het Groene Strand of het mooie uitzicht van het Kaapsduin. Daarna zeilen we samen terug naar Harlingen. Alle hens aan dek!
 • Aankomst in Harlingen rond 14:00, uitschepen tot 15:00
 

Algemeen

Tijdens je verblijf aan boord van de Rode Swan word je verwend met heerlijke hapjes, verse maaltijden en vers fruit.  Koffie, thee en limonade staan altijd klaar.  Andere dranken zoals fris bier en wijn zijn ook verkrijgbaar aan boord.

Verblijf aan boord in 2 of 4 persoonshut met stapelbed. Alle bedden zijn fris opgemaakt met hoeslaken, hoofdkussen en dekbed. Ook de handdoeken liggen klaar.

Solo reizigers krijgen in principe een eigen hut, maar bij veel solo reizigers kan het voorkomen dat een hut gedeeld wordt. Wil je dat niet? Geef het aan bij aanmelding.

Om alvast een beeld te krijgen

Onze tips voor leuke restaurants

Prijs

2 nachten aan boord, vol pension optioneel

Volwassenen zonder diner op zaterdag  € 330 

Volwassenen met diner aan boord €350

Kinderen van 6 t/m12 jaar   245

 

  Wil je een privéhut boeken? Dat kan altijd. Het tarief is dan 1,5 keer de genoemde prijs. Zijn er weinig solo aanmeldingen en zou je sowieso een privéhut hebben gekregen? Dan ontvangt u de betaalde toeslag retour. Wel zo eerlijk toch?

 

Aantal deelnemers

Momenteel zijn er 0 aanmeldingen (maximaal 20 beschikbare plekken)

Er zijn 10 hutten vrij

Volwassenen: 0

Tieners: 0

Solreizigers: 0

 

Enthousiast over deze reis? Zeg 't voort

Meld je aan

Wil jij mee met deze mooie reis op de Rode Swan?

Meld je eenvoudig aan in drie stappen:

 1. Vul het inschrijfformulier in. Je ontvangt per mail een automatische bevestiging (kan in spam komen)
 2. We nemen contact met je op binnen twee werkdagen.
 3. Heb je tussentijds nog vragen? App via de ‘Heb je vragen?’ knop

Uiterlijk 4 weken voor je reis ontvang je praktische informatie zoals de ligplaats van het schip, een paklijst en de parkeerinformatie.  Ahoy!

Heb je nog vragen?

Inschrijfformulier

Deze boeking valt onder de garantieregeling VZR Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van VZR Garant. 

Rode Swan Sailing Travels beschikt hiermee over de wettelijk verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval van financieel onvermogen. Meer informatie over VZR Garant vindt u op www.vzr-garant.nl.

Waarom de Rode Swan?

 • PROFESSIONEEL

  Ervaren, gediplomeerde bemanning

 • KWALITEIT

  Goed onderhouden schip

 • VEILIG

  Hoge railing, brede loopplank, automatische zwemvesten

 • NAUTISCH

  Actief zeilen, goede zeileigenschappen

 • PERSOONLIJK

  Direct boeken bij eigenaar, korte lijnen

 • RELAXT

  Zithoek aan dek, Fatboys, hangmatten

 • COMFORT

  Ruim schip met veel stahoogte

 • GEZELLIG

  Spelletjes, buitenspelen en guitaar aan boord

× Heb je vragen?