Midzomer Yoga-zeilretreat

vrijdag 7 juni t/m zondag 9 juni 2024

WhatsApp Image 2023-03-02 at 16.58.41

Op deze yoga-zeilretreat neemt yogadocente Minne jullie mee naar het Wad.

Ervaar ruimte op zee en vind stilte in het geluid van de golven en het ruisen van de wind. Jouw directe ervaring staat centraal. Zonder iets te hoeven veranderen of te fixen, leren we onszelf belangeloos te observeren. We kijken naar onszelf op precies dezelfde manier waarmee we naar de zee kijken. De zee kan kolken, maar zelf zitten we stil. 

We laten het schip bewust droogvallen op een zandbank. Zo ervaar je bewust de cyclus van eb & vloed, een unieke belvenis waardoor je helemaal tot je zelf komt.

De rustmomenten worden afgewisseld met het zeilen op zee. Zeilen worden gezamenlijk gehesen, aangetrokken en weer gevierd. Ervaar de actie, ervaar de stilte, met de wind door je haren en de zon op je gezicht..

Kom jij ook onthaasten en genieten ?

Programma

 • Vrijdag 16:00 aan boord in Harlingen. Na ontvangst gooien we gelijk de trossen los zodat we de wind in ons haar voelen en het land achter ons laten. We zoeken een mooie anker plek en maken kennis met elkaar. We nodigen we je uit voor een begeleide meditatie. Geniet van de lange midzomeravond met uitzicht op de Waddenzee.
 • Op Zaterdag zeilen we naar een mooie zandbank voor de kust van Vlieland waar we het schip drooglaten vallen. Minne leidt een inspirerende yogasessie.
 • Zondagochtend varen we de haven van Vlieland binnen. Je kan meeden met de yogasessie op het strand, gaan wandelen , zwemmen of een bezoek brengen aan het pitoreske dorpje Oost-Vlieland. 
 • Zondagmiddag rond 15:00 zijn we terug in de haven van Harlingen
Yogalerares Minne leidt de sessies. Het staat je natuurlijk altijd vrij om deel te nemen aan de verschillende onderdelen. 

Algemeen

De scheepskok verzorgt goede vegetarische maaltijden met verse producten. De hele dag door is er thee en koffie, vers fruit en er zijn verschillende gezonde snacks.

Verblijf aan boord in 2 of 4 persoonshut met stapelbed. Alle bedden zijn fris opgemaakt met kussen en dekbed. Ook de handdoeken liggen klaar. Aan boord zijn alle faciliteiten die je thuis ook hebt zoals sanitair, electra en stromend water.

Reviews

Francesca
Francescadeelneemster 2022
Lees verder
Dorette is zo’n goede en leuke schipper, heel ervaren, dat voel je. We hebben ontzettend veel plezier gehad tijdens het varen. Daarnaast heeft Minne prachtige yin yoga sessies gegeven, aan dek en op het strand. Heel speciaal. Ik raad je aan om met deze twee powervrouwen op yogazeilreisretreat te gaan.
Constantin
Constantindeelneemer 2023
Lees verder
It was the first time for me on a sailing boat and you made this the perfect first time. I found rest, sea air, soul food and good talks. Thanks for all the care and love you put in this retreat. I would love to come back again.
Sarah
Sarahdeelneemster 2022
Lees verder
Ik heb een fantastische tijd gehad met Dorette en Minne op yogazeilretreat naar Vlieland. Zelf ben ik geen ervaren zeiler, maar de crew is fantastisch en heeft veel zeilervaring met grote groepen. De instructies voor het zeilen zijn super duidelijk en ik vond het leuk om mee te doen. Ik heb de zeilen gehesen en lijnen vastgezet. De yoga was prachtig, aan dek en in de zon op het strand. Minne is een goede docente en weet wat ze te bieden heeft. Vlieland zelf is heel schattig en het brede strand is prachtig. Ik raad het yogazeilretreat zeker aan en ga zelf graag weer mee!
Valerie
Valeriedeelneemster 2022&2023
Lees verder
Wat een genot en zaligheid! Ik heb zo intens mooi en ontspannen weekend gehad. Echt een overvloed aan alles. Dankjewel voor dit magische mooie avontuur. Liefs, Valerie

Vaste opstapper op de Rode Swan ?

Je ontvang 10% korting op de boeking
van een nieuwe tocht binnen een jaar

Prijs

2 nachten aan boord, vol pension

één deelneemer in privéhut € 450

Twee deelnemers in gedeelde hut:  €350 pp

Aantal deelnemers op dit moment: 0 | maximaal 16 deelnemers

Enthousiast over deze reis? Deel het!

Meld je aan

Wil jij mee met deze mooie reis op de Rode Swan?

Meld je eenvoudig aan in drie stappen:

 1. Vul het inschrijfformulier in. Je ontvangt per mail een automatische bevestiging (kan in spam komen)
 2. We nemen contact met je op binnen twee werkdagen.
 3. Heb je tussentijds nog vragen? App via de ‘Heb je vragen?’ knop

Bij aanmelding ontvang je praktische informatie zoals de ligplaats van het schip, een paklijst en de parkeerinformatie.  Ahoy!

Heb je nog vragen?

Inschrijfformulier

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant.

U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads)

Waarom de Rode Swan?

 • PROFESSIONEEL

  Ervaren, gediplomeerde bemanning

 • KWALITEIT

  Goed onderhouden schip

 • VEILIG

  Hoge railing, brede loopplank, automatische zwemvesten

 • NAUTISCH

  Actief zeilen, goede zeileigenschappen

 • PERSOONLIJK

  Direct boeken bij eigenaar, korte lijnen

 • RELAXT

  Zithoek aan dek, Fatboys, hangmatten

 • COMFORT

  Ruim schip met veel stahoogte

 • GEZELLIG

  Spelletjes, buitenspelen en guitaar aan boord

× Heb je vragen?